Over ons...

In juli 2010 is Krith Consultancy als éénmanszaak opgericht door Willem Zuyderduyn. Hoewel Krith als onafhankelijk adviesbureau dus zeer recent is opgestart, is de deskundigheid gebaseerd op bijna 25 jaar ervaring. 

 

Kennis en ervaring

Willem Zuyderduyn studeerde in 1991 af aan de TU Delft als werktuigbouwkundig ingenieur met afstudeerrichting mechanica van vezelversterkte kunststoffen. De afstudeeropdracht werd uitgevoerd bij DSM Resins te Zwolle.

 

In de loop van de daaropvolgende jaren werd in verschillende functies  bij een aantal kunststof bedrijven brede en diepgaande kennis opgedaan van de technische, chemische en kostentechnische aspecten van verschillende (vezelversterkte) kunststoffen. 

 

Deze ervaring is opgedaan bij:

Paul Roodnat BV te IJmuiden: productie

Deen Polyester Cosntructies BV te Emmeloord: hoofd werkvoorbereiding

Polynorm Kunststoffen te Roosendaal: hoofd laboratorium

Ocrietfabriek te Eembrugge: hoofd R&D

Poly Products BV te Werkendam: sales/project manager  

Engiplast BV te Vlissingen: projectmanager

 

Willem Zuyderduyn geeft sinds 2005 gastcolleges aan scholen voor middelbaar en hoger beroepsonderwijs, en voor vakgerichte cursussen zoals voor de PAO (voorheen PATO) en Vapro  

 

Willem Zuyderduyn beschikt over verschillende geldige certificaten zoals VOL-VCA, werken met onafhankelijke adembescherming, gasmetingen, vaarbewijs en EHBO.  

 

Persoonlijk

Willem is sinds 1991 gelukkig getrouwd met Anja en hij is trotse vader van drie geweldige dochters. 

Een diepgewortelde christelijke levensovertuiging is de basis voor heel zijn werk en leven.

 

In de vrije tijd is Willem Zuyderduyn actief in organisatie van  outdoor-activiteiten zoals hiking en kanovaren. Zijn liefde voor de ruige natuur van de Biesbosch deelt hij graag met anderen met zijn unieke 11 persoons canadese kano.

 

De naam Krith

De naam Krith vindt zijn oorsprong in het bijbelverhaal uit 1 Koningen 17. Krith is de naam van de beek waar de profeet Elia naar toe moest vluchten om aan de woede van koning Achab te ontkomen. Elia kreeg van God de belofte dat hij ondanks de heersende hongersnood en de jarenlange droogte bij deze woestijnbeek in zijn levensbehoefte voorzien zou worden. Dat Godsvertrouwen is de basis om de naam Krith aan het bedrijf te verbinden.

 

 

        

 

 

Krith Consultancy
Wieling 29

3371PB Hardinxveld-Giessendam

Tel. 0184-611284
Fax 0184-616471
wz@krith.nl