Krith


Ga naar de inhoudsopgave

Over ons...
In juli 2010 is Krith Consultancy als ייnmanszaak opgericht door Willem Zuyderduyn. Hoewel Krith als onafhankelijk adviesbureau dus zeer recent is opgestart, is de deskundigheid gebaseerd op 25 jaar ervaring.

Kennis en ervaring
Willem Zuyderduyn studeerde in 1991 af aan de TU Delft als werktuigbouwkundig ingenieur met afstudeerrichting Mechanica van Vezelversterkte Kunststoffen. De afstudeeropdracht werd uitgevoerd bij DSM Resins te Zwolle met als titel "Industrialisatie van de RTM techniek". Behalve de werktuigbouwkundige applicatietechnieken waren chemische aspecten van polyesterhars hierbij een belangrijk onderdeel.

In de loop van de daaropvolgende jaren werd in verschillende technische functies bij verschillende kunststofverwerkende bedrijven brede en diepgaande kennis opgedaan van de technische, chemische en kostentechnische aspecten van (vezelversterkte) kunststoffen. Deze ervaring is opgedaan bij:

Paul Roodnat BV te IJmuiden: productie
Deen Polyester Constructies BV te Emmeloord: hoofd werkvoorbereiding
Polynorm Kunststoffen te Roosendaal: hoofd laboratorium
Ocrietfabriek te Eembrugge: hoofd R&D
Poly Products BV te Werkendam: sales/project manager
Engiplast BV te Vlissingen: projectmanager

Willem Zuyderduyn geeft sinds 2005 regelmatig gastcolleges aan scholen voor middelbaar en hoger beroepsonderwijs, en voor vakgerichte cursussen zoals voor de PAO (voorheen PATO) en Vapro.


Naast bovengenoemde kennis en ervaring heeft Willem Zuyderduyn geldige certificaten voor VOL-VCA, werken met onafhankelijke adembescherming, gasmetingen, rijbewijs BE, vaarbewijs 2 en EHBO.

Persoonlijk
Willem is sinds 1991 gelukkig getrouwd met Anja en hij is trotse vader van drie geweldige dochters.
Een diepgewortelde christelijke levensovertuiging is de basis voor heel zijn werk en leven.
In de vrije tijd is Willem Zuyderduyn actief in de uitoefening en organisatie van outdoor-activiteiten zoals bushcraften, hiken en kanovaren. Zijn liefde voor de natuur van de Biesbosch deelt hij graag met anderen met zijn unieke 11 persoons canadese kano. Sinds 2003 zijn deze activiteiten ondergebracht in een aparte "hobby-onderneming": www.antag.nl

De naam Krith
De naam Krith vindt zijn oorsprong in het bijbelverhaal uit 1 Koningen 17. Krith is de naam van de beek waar de profeet Elia naar toe moest vluchten om aan de woede van koning Achab te ontkomen. Elia kreeg van God de belofte dat hij ondanks de heersende hongersnood en de jarenlange droogte bij deze woestijnbeek in zijn levensbehoefte voorzien zou worden. Dat Godsvertrouwen wil de naam Krith uitstralen.Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu